Datoer bliver postet her på siden.
Fem stjernet show med Amin Jensen 
Amin Jensen show, ”Comedy vs. Opera”
BT; … jeg havde min datter med på ni år med, som grinede hjerteligt uden noget forhåndskendskab til Amin Jensen. Og min søn på 15 år – var også mere end almindeligt velfornøjet. Sammenlagt gik jeg da også fra showet med større respekt for det Amin Jensen kan end nogensinde før…”
Ugebladet ’Her & Nu’ havde sendt journalisten Kenth G. Madsen ind til showets premiere og han beskrev det således i ugebladet; “Han (Amin) var vanvittig  morsom, og hans enorme stemmepragt, hvor han ramte de højeste toner, bragte minderne frem om den afdøde verdenstenor Luciano Pavarotti.” 
Også en af hans nu afdøde kendte kollegaer fra Monrad & Rislund, var begejstret for hvad han så. Komikeren Jan Monrad, skrev efter showet på sin facebook profil: Er netop kommet hjem efter en forrygende aften i selskab med Amin Jensen og hans 20 års jubilæumsshow, Opera versus Comedy. Sjældent har jeg moret mig så godt over en kollega. Min kone måtte flere gange tysse på mig, så højt lo jeg. Alt i alt en helstøbt forestilling med Amin som en blanding af operasanger, bjergbestiger og hyleskæg standupper. En 5-stjernet anbefaling hermed givet videre.”

Pressemeddelelse

 

Comedy VS. Opera.

 ”Comedy vs. Opera”, er  kulminationen på en 20 år lang rejse. En rejse, der har budt på mange spændende oplevelser. Blandt andet er Amin indehaver af en verdensrekord, ved at være den største til at have besteget Afrikas højeste bjerg, og har ved flere lejligheder haft personlige møder med operastjernen Pavarotti. På det mere professionelle plan er Amin tre gange blevet kåret til årets TV-vært, har deltaget i over 200 TV-programmer og lagt stemme til mere end 2000 afsnit af tegnefilm. Det er desuden blevet til fire Cd’er, syv One-man-shows og mere end 3000 optrædener, 3 Revyer og 2 Musicalhovedroller: Kjeld i Olsen Banden og John Silver i Skatteøen. 

Amin Siger “jeg kunne have valgt den hurtige og nemme løsning, kun at tage gamle numre med i dette jubilæums show”

Men det her er et helt Nyt show kun med enkelte tilbage blik :-).

Operaen flytter for alvor ind. Amin Jensen har sunget opera i 16 år og haft en enkelt arie med i hvert show. Det er først nu han selv mener, at han er dygtig nok til gøre det fuldt ud. Det skal understreges at Amin stadig er den samme. Der er stadig masser af stand-up, Amin der spiller på instrumenter, parodier, og ikke mindst impro, som Amin tit kaster sig ud i. Sidstnævnte både i forbindelse med Stand-up og rent musikalsk med Jens Krøyer (hit Med Sangen) ved klaveret. Jens har været Amins faste kapelmester gennem 14 år og vil endnu engang være en del af showet.

Men operaen bor dybt i komikeren, det afslører passionen i øjnene.

“Det sjove i Opera er jo at historien næsten altid handler om at manden er jaloux! Han dolker konen og elskeren og dør selv til sidst. Det varer så 3,5 time, og alligevel har opera holdt i 300 år. Det kan noget. Men det er også sjovt at lave grin med, selvom selv sangene bliver sunget med den største respekt”,

Pavarotti inviterede Amin til Italien

Kærligheden til operaen startede – det siger næsten sig selv – som en gimmick for komikeren. For 16 år siden hvor Amin Jensen for første gang sang opera.

»Det var tænkt som et skævt indfald, men endte med at blive afslutningen på hele showet og siden har der været en enkelt arie med i alle shows.

»Tilbage i 2006 fik jeg mulighed for at møde Luciano Pavarotti, da han for sidste gang nogensinde optrådte i Danmark. Det blev et uforglemmeligt møde« husker Amin Jensen.

Bag scenen fortalte Amin Jensen sit store idol om passionen for opera, og Pavarotti, opfordrede den danske komiker til at synge for ham.

» og bagefterinviterede han mig til at besøge ham i Italien og modtage private sangtimer«Jeg var fuldstændig oppe og køre. Jeg skulle have timer af verdens bedste og største tenor :-). beretter Amin Jensen, der desværre måtte se den store mulighed overhalet af naturens luner. Året efter døde Pavarotti nemlig efter længere tids sygdom.

80 musikere fra Tjekkiet

»Det er en utrolig glæde for mig at kunne komme bredt ud i landet og nå at besøge så mange forskellige steder. Og så tilmed med et 80 mands stort symfoniorkester« griner Amin Jensen, med refence til det verdensberømte Prague Philharmonic Orchestra, som ledsager Amin Jensen på storskærm mens Amin Synger Live under showet i en særlig koncert, specielt indspillet til Amins show.

»Det var en helt forrygende oplevelse at stå dernede i Prag sammen med det enorme symfoniorkester og der blev sgu fældet en lille tåre. …